SEO Nieuwsbrief

Home   »   SEO Nieuwsbrief

SEO nieuwsbrief, maar dan anders...

Soms vraag ik mij af: ben ik een SEO specialist of een liefhebber? Ik vermoed allebei. Ik besteed veel tijd aan het volgen van verschillende SEO blogs, Youtube en Twitter kanalen. Daarnaast reis ik naar SEO congressen door heel Europa en ben ik beheerder van de grootste SEO community in de BENELUX. Via deze kanalen blijf ik op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in Google land en proef ik de meningen van verschillende concullega's. Koppel dit aan mijn eigen ervaring en je hebt een waardevolle SEO nieuwsbrief.

In mijn SEO nieuwsbrief, ga ik niet in op: de laatste SEO nieuwtjes. Dat zou betekenen dat ik je elke week een update moet sturen. Wat dan wel? +/-12 keer per jaar (bind mij er niet aan vast) stuur ik je belangrijke SEO updates die er toe doen. Zelf noem ik dit: "SEO uit de waan van de dag". Als het even lukt, onderbouw ik deze updates met acties die jij direct voor je website kan toepassen.

Onlangs verstuurde nieuwsbrieven


Nieuwsbrief inschrijven

Nieuwsgierig geworden? Schrijf je dan in voor mijn SEO nieuwsbrief. Als welkomst cadeau, krijg je een gratis SEO checklist.

seo nieuwsbrief